Tjänster

Webbutveckling


Din hemsida är ditt digitala kontor, det är oftast det första intrycket dina kunder får av dig. För att sticka ut bland konkurrenterna så krävs det mer än bara en bra hemsida. Vi levererar anpassade hemsidor baserade på dina behov.

Oavsett om din hemsida endast ska vara informativ eller mer komplicerad med olika funktioner, så finns vi där för dig och ser till att dina besökare blir dina framtida kunder. Vi utvecklar från grunden dem nödvändiga webbapplikationerna som krävs för ditt företags framgång.

Vi ser även till att webbdesignen går ihop med ditt företags grafiska profil så att dina besökare får den bästa användarupplevelsen.

Systemutveckling


Vi på Techkings har en gedigen erfarenhet av systemutveckling, oavsett om ni bygga ett nytt system eller vidareutveckla och effektivisera ert nuvarande system så finns vi där för dig. Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi sätter kundens användarupplevelse i fokus och ser till att ni får ett användarvänligt och enkelt system att hantera utan några bekymmer. Systemutveckling och integration

  • Integrationer med affärssystem
  • E-handel
  • Betalning
  • Apputveckling
  • Bokningssystem
  • Kartor

Utveckling av mobilappar


Techkings – Experter inom apputveckling i Sverige

Techkings känner till behoven för dagens marknad, vilket är snabbhet, finna enkelheten i att navigera runt i appen och använda samt effektiva mobila applikationer. Vi tillfredsställer alla dina behov. Vi special anpassar din mobilapps temadesign som används både i Android och iOS så att den matchar ditt företags grafiska profil.

Beroende på dina behov och budget så utvecklar vi din mobilapp antingen som en webbapplikation, hybrid eller native.

Sökmotoroptimering


För att säkra att dina framtida kunder hittar till just ditt företag först behöver du ha en långsiktig SEO strategi. Börja skapa din SEO strategi med oss idag. Vi fokuserar strikt på att placera din webbplats på Googles högre ranking och få ett stort antal kvalitetstrafik. Våra exklusiva SEO-tjänster inkluderar bland annat webbplatsoptimering.

Kontakta oss för offert!

Logotyp


En logotyp är ditt företags identitet, det är det som kännetecknar just er och gör ert varumärke unikt.

Vi på Techkings skapar individuella logotyper som passar just ditt företag. Vi gör det dessutom till ett rimligt pris. Oavsett revisioner så är det alltid ett och samma fasta pris, vi ger oss inte tills du blir nöjd!

Du får din logotyp levererad av oss i alla format, självklart även vektoriserad.

- Pris 995 kr

Varför välja Techkings?